Yksilölliset tilitoimistopalvelut Iisalmesta ja Helsingistä koko Suomeen

Ota yhteyttä

Iisalmesta ja Helsingistä koko Suomen alueella palveleva OfficeHelpsX Oy tarjoaa laaja-alaiset tilitoimistopalvelut tarpeisiisi.

Palveluihimme kuuluvat:

  • yritysten perustamiset

  • veroneuvonta

  • palkanlaskenta

  • reskontran hoito

  • kirjanpito.

Olemme erikoistuneet kiinteistöyhtiöiden kirjanpitoon mutta hoidamme ammattitaidolla taloushallinnon yrityksille laidasta laitaan. Sähköisten ohjelmien – kuten Netvisorin, Procounterin ja Fennoan – ansiosta voimme palvella asiakkaita joustavasti koko Suomessa. Tutustu palveluihimme ja kysy lisää!

Yrityksen perustaminen

Oletko perustamassa yritystä tai vasta harkitsemassa asiaa? Ota meihin yhteyttä! Taloushallinnon asiantuntijana tilitoimistomme auttaa sinua tekemään oikeat päätökset ja hoitamaan perustamisprosessin oikeaoppisesti.

 

Autamme sinua vastaamaan oleellisiin peruskysymyksiin kuten siihen, mikä on yrityksellesi sopivin yritysmuoto. Teemme myös tarvittavat laskelmat yrityksen toiminnan starttaamiseksi ja olemme tukenasi perustamisilmoituksen tekemisessä.

Veroneuvonta

Ammattitaitoinen veroneuvonta ja -konsultointi voi pelastaa sinut monilta ongelmatilanteilta, joten verotukseen kannattaa perehtyä heti yritystoiminnan alkumetreiltä alkaen. Sinun ei tarvitse olla verotuksen asiantuntija, sillä me olemme sitä puolestasi.

 

Yritysverotus riippuu monesta tekijästä, aina valitsemastasi alasta ja yritysmuodosta alkaen. Me pidämme sinut ajan tasalla ja hoidamme tarvittaessa erilaiset veroilmoitukset, -hakemukset ja -muutokset puolestasi. Kysy lisää!

Palkanlaskenta

Palkanlaskennan jättäminen tilitoimistomme huoleksi helpottaa yrityksesi arkirutiineja valtavasti. Me käytämme nykyaikaisia sähköisiä ohjelmia, joiden avulla siirrät erilaiset aineistot ja palkkatiedot meille ongelmitta.

 

Yrityksesi voi luopua työläästä manuaalisesta palkanlaskennasta. Taloushallinnon asiantuntijoina me teemme tarkkaa työtä ja pidämme huolen, ettei yrityksesi palkanlaskenta yski. Pyydä tarjous – kerromme mielellämme lisää.

Reskontran hoito

Ajan tasalla oleva reskontra on oleellinen osa onnistunutta ja sujuvaa yritystoimintaa – ja me olemme reskontran hoidon ammattilaisia. Pidämme huolen, että sekä myynti- että ostoreskontrasi ovat ajan tasalla eikä tilisi maksuissa ole ristiriitaisuuksia. Näin kuukausiraportit ja kirjanpito täsmäävät. Autamme selvittämään ongelmatilanteet ja teemme reskontran hoidosta sujuvaa.

Kirjanpito

Tarjoamme kokonaisvaltaiset kirjanpitopalvelut kiinteistöyhtiöille ja muille yrityksille laidasta laitaan. Palvelemme kaikenkokoisia yrityksiä, ja hoidamme kirjanpidon yksilöllisesti yrittäjän tarpeiden mukaan.

 

Hoidamme päivittäiset taloushallintorutiinit ja pidämme huolen myös suuremmista suuntaviivoista. Autamme asiakkaitamme hahmottamaan yritystoiminnan kannattavuuden.

 

Käytämme kirjanpidossa parhaita sähköisiä kirjanpito-ohjelmia, jotka mahdollistavat yrittäjien ja yritysten palvelun koko Suomen alueella. Pyydä rohkeasti tarjous kirjanpitopalveluistamme!