Digitaalisen taloushallinnon asiantuntijat Helsingissä ja Iisalmessa.

OfficeHelpsX Oy tarjoaa yrityksille digitaalisen taloushallinnon palvelut vahvalla ammattitaidolla ympäri suomen. Olemme palvelleet kaikenkokoisia yrityksiä toimistoissamme Helsingissä ja Iisalmessa jo  yli 10 vuotta. Kirjanpitäjillämme on pitkä ja vahva kokemus alalta.  Lue lisää sähköisen taloushallinnon eduista ja ole meihin yhteydessä, niin siirretään sinunkin yrityksesi talous tehokkaaseen digiaikaan.

Kysy tilipalveluista

OfficeHelpsX Oy tarjoaa kaikki tarvitsemasi taloushallintopalvelut sähköisesti toteutettuna. Sähköinen taloushallinto tarjoaa merkittäviä etuja perinteiseen paperiseen kirjanpitoon verrattuna. Se säästää aikaa vapauttaen yrittäjän käyttämään työaikansa yrityksen tuottavan liiketoiminnan kehittämiseen. Sähköinen taloushallinto-ohjelmisto myös mahdollistaa asiakkaan ja tilitoimiston entistä paremman ja nopeamman kommunikoinnin ja laskee kirjanpidon kustannuksia. Tarjoamme kirjanpidon palvelut alkaen 55 €/kk. Sähköisesti toteutettu taloushallinto tarjoaa lisäksi asiakkaalle mahdollisuuden yrityksen talouden jatkuvaan reaaliaikaiseen seurantaan.

Ota yhteyttä ja kysy tilipalveluista

Tilitoimistopalvelut kaikenkokoisille yrityksille

Jätä yrityksesi kirjanpito alan asiantuntijan tehtäväksi. OfficeHelpsX Oy vastaa yrityksesi taloushallinnosta kokonaisvaltaisesti tai juuri niiltä osin, kuin yhdessä sovimme. Palvelumme räätälöidään aina yksilölliseksi palvelukokonaisuudeksi yrityksen tarpeet, vaatimukset ja toiveet huomioiden. Näin maksat aina vain sinulle hyödyllisistä ja tarpeellisista palveluista.

Palvelemme pieniä, keskisuuria ja suuria yrityksiä samalla vahvalla ammattitaidolla. Jokainen asiakas on meille yhtä tärkeä.

Kysy lisää kirjanpidosta

Tilitoimistopalveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • kirjanpito 
  • tilinpäätökset 
  • veroilmoitukset 
  • aloittavan yrittäjän neuvontapalvelu 
  • palkanlaskenta 
  • reskontran hoidot 
  • pankkiasioiden hoito
  • yritysten perustamis-, muutos- ja lopettamisilmoitukset
  • pankkiasioiden hoito 
  • konsultointipalvelut yrityksille.

Sähköinen taloushallinto-ohjelmisto Fennoa

Käytössämme on alansa parhaimmaksi valittu sähköinen taloushallinto-ohjelmisto Fennoa. Fennoa on suunniteltu sekä tilitoimiston että asiakkaan itsensä käytettäväksi. Ohjelmisto tehostaa kirjanpidon kaikkien osapuolten ajankäyttöä ja mahdollistaa yhteisen näkymän yrityksen kirjanpitoon. Fennoa on asiakkaan käytettävissä aina ja kaikkialla tarjoten yritysjohdolle pääsyn tarkastelemaan yrityksen ajantasaisia taloustietoja juuri silloin, kun tarve vaatii. Olemme erittäin tyytyväisiä myös Fennoan mahdollistamaan asiakkaan ja tilitoimistomme entistä parempaan kommunikointiin.

Lisää tietoa Fennoasta